youtube facebook

Transport

Transport - Depozitul MAX

Depozitul MAX detine un parc auto format din 20 autovehicule cu ajutorul carora vine in sprijinul clientilor sai cu serviciul de transport GRATUIT * in judetul Gorj si limitrof. Descarcarea marfurilor intra in sarcina clientilor.  Anumite marfuri, ca de exemplu: ciment, fier, caramida, BCA, cand se cumpara paletate si cel putin un TIR, se pot descarca cu macara.

Parcul auto cuprinde atat autovehicule descoperite cat si autovehicule acoperite pentru ca marfa clientilor sa fie livrata in cele mai bune conditii indiferent de conditiile meteorologice din momentul livrarii.

Pentru ca livrarea sa fie cat mai prompta clientii TREBUIE SA LANSEZE COMANDA TELEFONIC SAU IN DEPOZITE CU CEL PUTIN 4-5 ORE INAINTE DE ORA DE LIVRAREA DORITA.

Livrarea comenzilor se poate face in decursul aceleiasi zile, in functie de ORDINEA COMENZILOR si de numarul lor sau in ziua urmatoare daca numarul comenzilor nu permite livrarea in aceeasi zi, in intervalul orelor de program sau in alte zile solicitate de client, mai putin sambata dupa ora 14.00 si duminica.

Clientii NU pot fi transportati cu masinile cu care se transporta marfa.

FOARTE IMPORTANT: COMENZILE SE POT DA SI TELEFONIC SI SE POT ACHITA LA DOMICILIU, CU CONDITIA CA PRIMA COMANDA/CUMPARATURA SA FIE FACUTA DE CATRE CLIENT DIRECT INTR-UNUL DIN DEPOZITELE NOASTRE

* transporturi peste 7000 lei sunt gratuite in limita a 60km din Tg-Jiu, cu exceptia urmatoarelor produse:BCA, caramida, tenco, ciment, OSB, placa rigips, fier, tigla.